Referenciák

Ingyenes ajánlatkérés itt!
Elérhetőség

Honlapok

Honlapok

Igény szerint vállaljuk egyedi honlapok kifejlesztését is. Az ár itt a feladat összetettségétől függ. Egyszerű weboldalakat 20-25000ft-ért készítünk. mint amilyen az gazdabolt. Saját feljesztésü portálrendszerünk pl.: a szerveto.com. Ez a portál rendszer tartalmazza a piacon lévő ingyenesen letölthető vagy fizetős portálrendszerek előnyeit. Bárki a legkisebb számítógépes tudással pillanatok alatt kész, akár naponta frissíthető weboldalt hozhat létre cége számára. A hangsúly itt a kis hozzáértésen van. A letölthető portál rendszerek ugyanis olyan szakmai hozzá értést kívánnak, kezelésük sokszor olyan bonyolult, hogy ez elrettenti a kezdő felhasználókat!

Az a portálrendszer, amelyre pl. a Szintelektro a Szervető vagy a Parasportpress épült, ezzel szemben minimális számítógépes tudással feltölthető és üzemeltethető. Képek, hírek, írások, újdonságok megjelenítésére alkalmas.
Fórum rendszerként is üzemeltethető, a regisztrált felhasználóknak alkalmuk nyílik hozzászólásokat fűzni a cikkekhez, illetve üzeneteket küldeni.
Mindez egyszerű letisztult admin felületről kezelhető, illetve feltölthető. A tartalmak felrakásánál egyszerű magától értetődő módon lehet az információt feltölteni, így cégünkről a friss híreket azonnal az olvasók elé tárhatjuk. Nincs ezernyi kapcsoló, beállítás, ami a nagy profi rendszereket jellemzi, a felhasználóknak nem kell több hét, amíg a rendszert kiismerik!
Tehát aki egyszerűen, gyorsan felépíthető saját kezelésű weboldalra vágyik, amit webmester nélkül bármikor önmaga megváltoztathat, annak ajánljuk webtartalom kezelő rendszerünket. Ára egyedi dizájnnal 15000-100000ft + Áfa.

«
»

Magunkról | Honlapok | Áruházak | Kapcsolat

Telefonszám:+3670-948-3956 e-mail:info@swdnet.hu